Kirándulásaink 2010

    Kirándulásaink 2021-ben

    Kirándulásaink 2016-ben

    Kirándulásaink 2015-ben

    Kirándulásaink 2014-ben

    Kirándulásaink 2013-ban

    Kirándulásaink 2012-ben

    Kirándulásaink 2011-ben

    Kirándulásaink 2010-ben

    Kirándulásaink 2009-ben

    Kirándulásaink 2008-ban

    Kirándulásaink 2007-ben

    Kirándulásaink 2006-ban


2010 November - Gyada

Késő őszi kirándulásunk Gyadán. Az időjárás kifejetten kegyes volt hozzánk!

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2010 Ősz - Börzsöny

Őszi kirándulásunk a Börzsönyben. Napsütésben és kitűnő hangulatban nem volt hiány!

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2010 május 1. - Visegrád

A hagyományányörző május 1-i kirándulásunk idén is napsütéses, meleg időben ragyogó hangulatban zajlott a visegrádi Mogyoró- hegyen. Sok barát találkozott, beszélgettek, kirándultak és örültek egymásnak rég nem látott ismerősök. Az ország távolabbi részeiből is többen megtiszteltek minket jelenlétükkel, ez külön örömöt jelentett számunkra. Jövőre szeretettel várunk téged is.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2010 február 26. - Téli túra

Február végén eltöltöttünk pár igen kellemes napot a medvési turistaházban. Nagyokat kirándultunk, barlangásztunk a közeli hegyekben. Egyik nap tavaszi időben gyönyörködhettünk a táj szépségében, majd másnap igazi téli, havas reggelre ébredtünk. Esténként a jó hangulatú vacsorák és a cserépkályha adta kellemes meleg biztosította a társaság jó kedvét. Jövőre várunk téged is.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2010 február - Plitvice télen

Csodálatos élményben volt részünk, amikor kirándulást szerveztünk a téli Plitvicéhez. A nyárom hatalmas erővel alázúduló vízesések, a hidegnek köszönhetően, mozdulatlan csipkefüggönyökké alakulnak át. A tavak vize a tündöklő napsütésben még tisztább áttetszőbb. A Supljara barlangot is meg tudtuk nézni, a térdig érő hó ellenére. Az utakat_-egy részüket- letakarítják, igaz a lépcsőkről már nem mondhatjuk el ugyan ezt, de ez is hozzásegít ahoz a felejthetetlen élmény megszerzéséhez, amit ezen a februári napon kaptunk a Plitvicei tavaknál.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:
• Vissza az oldal elejére •
motoros,buszos,gyalogtúra,túrák,túra,kalandtúra,kalandnyaralás,erdély,fogarasok,torockó,bihar,pádis,jád,biharfüred,révi szoros,gerinctúra,nagy bihar,bihar füred,ponorás barlang,próba körút,szelek barlangja,vigyázó
Bor, borászat, borászok, gasztronómia, vendéglátás, receptek, sok videó -val. Különleges, érdekes emberekkel készült riportfilmek, erdély, szállás
Erdélyi túrák
Erdély a Youtube-on:
Partnereink