Kirándulásaink

    Kirándulásaink 2021-ben

    Kirándulásaink 2016-ben

    Kirándulásaink 2015-ben

    Kirándulásaink 2014-ben

    Kirándulásaink 2013-ban

    Kirándulásaink 2012-ben

    Kirándulásaink 2011-ben

    Kirándulásaink 2010-ben

    Kirándulásaink 2009-ben

    Kirándulásaink 2008-ban

    Kirándulásaink 2007-ben

    Kirándulásaink 2006-ban


Őszi Börzsöny - 2016 október

Egy csodálatos októberi hétvégét töltöttünk a Börzsönyben. Napsütés kísért felfelé a Csóványosra, a Nagy-Hideg Hegyen részesei lehettünk a naplementének, illetve a másnapi napfelkeltének. Szívet, lelket tápláló élményt nyújtott a természet részünkre.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Révi szoros - 2016 július

Királyerdő-hegység északi peremén, Körösrév és Vársonkolyos között találhatjuk a Sebes-Körös által a mészkősziklába vájt festői szépségű Révi-szorost. A nagyvárad Kolozsvárt összekötő vasútvonal mentén, rövid séta után érjük el a Révi-Zichy barlangot. A barlangon keresztül folyik a Styx patak, mely a barlangból kiérve 9 méteres vízesés formájában egyesül a Sebes –Körösbe. A Zichy barlang több száz méteren keresztül járható. Hatalmas cseppkövek, olykor hatalmas terek néha meg igen szűk átjárok teszik felejthetetlenné a látogató számára a látványt. A környéken a karszt minden formáját megtaláljuk: számtalan barlangot, a felszínen dolinákat. A bihari karsztvidék egyik legnagyobb bejáratú barlangja a Nagy Magyar, bejáratának magassága 27, szélessége 42 méter.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Pádis - 2016 július

A Pádisi csodavár egyedülálló karsztképződmény. Hatalmas sziklák, emelkedők és lejtők tarkítják. Bejárhattuk az Elveszett Világot.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Vigyázó hegység - Havasrekettyei-vízesés - 2016 július

Ez a kétlépcsős, 24 m magas, hol széles sugarú, hol fátyolszerű, mesés szépségű vízesés felejthetetlen élményt nyújthat azoknak, akik felkeresik.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:

Tordai hasadék, Tordai sóbánya - 2016 július

A Tordai-hasadék mészkő-hasadék a Torockói-hegységben. Mindenképp érdemes végig járni a nyaktörő sziklafalakban és számtalan barlangban is bővelkedő hasadékot. A város híres sóbányája a 17. századtól 1932-ig működött. A második világháborúban légvédelmi búvóhelyként használták, később pedig sajtot érleltek a járatokban. Az 1990-es évek eleje óta látogatható turisztikai nevezetesség. Levegője jótékony hatású a légúti betegségekben szenvedők számára.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:
• Vissza az oldal elejére •
motoros,buszos,gyalogtúra,túrák,túra,kalandtúra,kalandnyaralás,erdély,fogarasok,torockó,bihar,pádis,jád,biharfüred,révi szoros,gerinctúra,nagy bihar,bihar füred,ponorás barlang,próba körút,szelek barlangja,vigyázó
Bor, borászat, borászok, gasztronómia, vendéglátás, receptek, sok videó -val. Különleges, érdekes emberekkel készült riportfilmek, erdély, szállás
Erdélyi túrák
Erdély a Youtube-on:
Partnereink