Kirándulásaink 2011

    Kirándulásaink 2021-ben

    Kirándulásaink 2016-ben

    Kirándulásaink 2015-ben

    Kirándulásaink 2014-ben

    Kirándulásaink 2013-ban

    Kirándulásaink 2012-ben

    Kirándulásaink 2011-ben

    Kirándulásaink 2010-ben

    Kirándulásaink 2009-ben

    Kirándulásaink 2008-ban

    Kirándulásaink 2007-ben

    Kirándulásaink 2006-ban


2011 Bihar hegység

Négynapos kirándulásunk első napja kis esővel indult, de ez nem szegte kedvünk, hogy meghódítsuk a Vigyázó csúcsot. A hosszú út során még a nap is kisütött. Másnap kis levezető gyakorlatként látogattunk el Sebes várához, valamint megcsodálhattunk egy működő vízimalmot. Kirándulásunk harmadik napján nem kissebb feladat várt ránk, mint a 1849m magas Nagy Bihar csúcsának meghódítása. Negyedik nap indultunk haza, útközben betértünk Béla várába. Késő este felejthetetlen élményekkel gazdagodva tértünk haza.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2011 Gyerek túra júniusban

Kellemes, testet, lelket felüdítő napot töltöttünk Pünkösd ünnepén a Pilis hegységben. Először a vadregényes Szurdok tanösvényen mentünk végig. Rövid autózás után a dobogókői Zsivány- sziklákat támadtuk. Kisgyermekek is örömmel, mosolyogva teljesítették a túratávot.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2011 Május 1.

Hagyományainkhoz híven idén is a természetben ünnepeltük május 1.-ét, az öröm ünnepét. Sétáltunk, beszélgettünk, sportoltunk, állatot simogattunk, finomakat főztünk, sütöttünk, egyszóval nagyszerűen éreztük magunkat. Mogyoró-hegyen, az ország más területeivel ellentétben, nem esett az eső. Ismét egy felejthetetlen nappal lettünk gazdagabbak. Csatlakozz hozzánk jövőre te is.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


2011 Május - Pádis

A szokásos pádisi kirándulásunk. Kellemeset kirándultunk.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Téi túra 2011 februárban

Február végén eltöltöttünk pár igen kellemes napot a medvési turistaházban. Nagyokat kirándultunk, barlangásztunk a közeli hegyekben.

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


Zebegény 2011 január

Gyönyörű téli táj fogadott minket, felejthetetlen élményben volt részünk!

Kattints a képre a galéria megtekintéséhez:
• Vissza az oldal elejére •
motoros,buszos,gyalogtúra,túrák,túra,kalandtúra,kalandnyaralás,erdély,fogarasok,torockó,bihar,pádis,jád,biharfüred,révi szoros,gerinctúra,nagy bihar,bihar füred,ponorás barlang,próba körút,szelek barlangja,vigyázó
Bor, borászat, borászok, gasztronómia, vendéglátás, receptek, sok videó -val. Különleges, érdekes emberekkel készült riportfilmek, erdély, szállás
Erdélyi túrák
Erdély a Youtube-on:
Partnereink